Welkom op my.printburo !

Het Printburo-team staat van maandag tot zaterdag voor jullie paraat. Doorsturen kan 24u/24u. Opdrachten doorgestuurd op maandag tot en met donderdag tot 17u, worden de volgende dag geleverd. Opdrachten vanaf donderdag 17u tot en met zaterdag om 12u worden geleverd op maandag. Opdrachten na zaterdag 12u en op zondag worden geleverd op dinsdag.

Wachtwoord even vergeten: klik op de link op het aanmeldingsscherm en volg de instructies. Zorg ervoor dat jouw mailadres in jouw account/profiel correct is! Bij de rubriek 'info' kan je een handleiding ophalen met extra informatie.

Gewone zwart/wit opdrachten, eventueel geperforeerd en/of geniet en zonder bijkomende PRINT/TECHNISCHE opmerking in de zone commentaar, worden automatisch verwerkt. Zorg er steeds voor dat het aantal blz steeds overeenkomt met het aantal blz van de doorgestuurd pdf(en). Leerlingenaantallen kan je steeds zelf wijzigen door het automatisch voorgestelde aantal manueel aan te passen.

Bij vragen kan je steeds mailen naar scholen@printburo.be of bellen naar +32 56 604 668. Wij helpen je heel graag verder.

Met kleurrijke groeten en hou het veilig en gezond.

Kurt Clement, zaakvoerder - kurt@printburo.be - +32 476 27 15 68

Het PRINTburo-team